Om oss

Vi som driver Borga Skicenter heter Anders Ullén och Sara Ahlqvist. Företaget har varit inom familjen i många år.

invign-2016Sedan vi tog över Borga Skicenter har vi kontinuerligt utökat verksamheten, och ribban för våra framtidsplaner har vi lagt riktigt högt. Borgafjäll som fjällort växer så det knakar, och då gäller det verkligen att vi hänger med i svängarna. Bl.a. så har vi under 2016 utfört en större utbyggnad av vår Restaurang/Pub. Vår restaurang/pub/skiduthyrning som ligger mitt i skidbacken rymmer efter vår utbyggnad 150 sittande personer.

Tillsammans har vi två barn som går skola och dagis i Borgafjäll och de trivs som fisken i vattnet.

Har ni glömt något hemma? Ingen fara, vi har det mesta i vår Skidshop, såsom underställ, stavar, mössor, handskar, ryggsäckar etc. Ni kan hyra kompletta utrustningar, skidor/snowboard/längdskidor.
Vi har även skoteruthyrning, så kom in till oss och hyr dig en skoter för en eller flera dagar.

Det är en mysig restaurang med härlig robust fjällkänsla där man ska kunna ”dansa” på borden, dricka en kall god öl eller en varm Irish coffee. Allt detta medans barnen springer runt och leker, ser på film eller låtsaskör snöskoter i vår lilla barnhörna.

På helger, AfterSki och pubkvällar är det alltid fullt ös med ett band eller en trubadur som spelar.
Vår slogan är ”Platsen för alla” och är menat att alla är välkomna, skid- eller skoteråkare, familjer med eller utan barn, ensamstående, pensionärer och ungdomar, ja, precis varenda en är lika varmt välkomna.

Välkommen in till oss på Borga Skicenter!
Anders & Sara