Mat & Dryck

Vi välkomnar er till vår mysiga restaurang med härlig robust fjällkänsla där man ska kunna ”dansa” på borden, dricka en kall god öl, varm choklad eller en varm Irish coffee.

Allt detta medan barnen springer runt och leker, ser på film eller är ute och kastar snöbollar!

I dagens Corona-tider erbjuder vi ett lugnare alternativ för er som efter skiddagens slut vill stanna kvar en stund och njuta av god mat och dryck när ni lyssnar på musik. Med vår nya app WEIQ kan ni sitta i lugn och ro på er plats och beställa, bli serverad och betala vid bordet.

Vi kommer varje helg erbjuda mat och dryck med någon form av underhållning med servering sittandes vid bordet. I år blir det mycket Musikquiz under middagen och ibland kommer även en och annan komiker! Vi kommer att ha restaurangen öppen med mat, dryck och musik till senast 00.00.

Vi kommer ta in ett begränsat antal personer och glesa ut mellan sällskapen. Det är väldigt bra att boka om ni vill ha en garanterad plats

Vår slogan är ”Platsen för alla” och med det menar vi att alla är välkomna, skid- eller skoteråkare, familjer med eller utan barn, ensamstående, pensionärer och ungdomar, ja, precis varenda en är lika varmt välkomna.